Assistència Remota

Assistència informàtica remota

A MDVNET et volem ajudar sense que et moguis del teu PC. Amb el servei d’Assistència informàtica Remota podem accedir al teu ordinador i solucionar a distància els problemes que puguis tenir. Ja sigui configuració de dispositius, incidències de software, … Tingues en compte que l’únic requisit és tenir connexió a internet

Per tal que funcioni cal descarregar-se el següent fitxer(fes un click sobre la imatge), descomprimir-ho i guardar-ho a qualsevol lloc del teu PC, per exemple a l’escriptori per tenir-lo sempre a mà.

Assistència informàtica remota

Assistència informàtica

Una vegada arrancat el programa cal fer doble-click sobre el nom del PC d’assistència que et comenti l’operador de MDVNET.

Si has arribat a aquesta pàgina sense les indicacions d’un operador de MDVNET recorda que les sessions d’assistència remota han de ser activades prèviament via telefònica al 935792122 o als mòbils dels operadors.

Un cop realitzada la connexió mitjançant el programa els nostres tècnics resoldran el problema que impedeix el correcte funcionament del teu ordinador

També ho podem fer mitjantçant Anydesk