Assistència Remota

Assistència informàtica remota

A MDVNET et volem ajudar sense que et moguis del teu PC. Amb el servei d’Assistència informàtica Remota podem accedir al teu ordinador i solucionar a distància els problemes que puguis tenir. Ja sigui configuració de dispositius, incidències de software, … Tingues en compte que l’únic requisit és tenir connexió a internet

Per tal que funcioni cal descarregar-se el següent fitxer(fes un click sobre la imatge), descomprimir-ho i guardar-ho a qualsevol lloc del teu PC, per exemple a l’escriptori per tenir-lo sempre a mà.

Assistència informàtica remota

Assistència informàtica

Una vegada arrancat el programa cal fer doble-click sobre el nom del PC d’assistència que et comenti l’operador de MDVNET.

Si has arribat a aquesta pàgina sense les indicacions d’un operador de MDVNET recorda que les sessions d’assistència remota han de ser activades prèviament via telefònica al 935792122 o als mòbils dels operadors.

Un cop realitzada la connexió mitjançant el programa els nostres tècnics resoldran el problema que impedeix el correcte funcionament del teu ordinador