Dec 2, 2013

Migració WordPress

Avui hem hagut de migrar un blog en wordpress des d’un servidor a un altre. Explicarem les passes que hem hagut de seguir i esperem que us siguin de profit.

Primer de tot i molt important és fer una copia de seguretat de tot el blog i de totes les dades de la base de dades. La copia del blog la farem fent servir el programa de connexions FTP Filezilla. Des d’aquest programa ens baixarem al nostre ordinador tots els arxius del wordpress de l’antic hosting. Per fer la copia de la base de dades farem servir l’eina PhpMyAdmin que trobarem al nostre hosting web antic. Aquí us deixem un vídeo que explica com importar/exportar dades de la nostra base de dades:

Al nou servidor instal·larem la mateixa versió de WordPress que tenim a l’antic per evitar problemes de compatibilitat, i importarem la còpia de la base de dades també al nou servidor.
Un cop que tinguem la base de dades i la plantilla de wordpress instal·lada al nou servidor hem de modificar l’arxiu wp-config-sample.php canviant-li les dades del nom de la nova base de dades, l’usuari, el password i el nou host, i desar-ho a wp-config.php.

I gairebé ja hem acabat; pujem al nou hosting tota la carpeta wp-content que és on tenim guardades les imatges i el disseny del blog, i dintre de l’administrador del blog activen els pluggins.

I ja tenim el nostre blog funcionant a un nou hosting

Nov 26, 2013

Especialistes en Microsoft Access

Microsoft Access és una gran eina per a desenvolupar molt rapidàment programes de gestió de tot tipus basats en bases de dades. Tot i ser un programa no gaire conegut, viu una mica amagat sota la omnipresència de Word i Excel a la suite Office, la seva potència fa que a la que el usuaris comencen a entendre el seu funcionament l’apliquin a tot arreu.

Són moltissimes les empreses que en algún o altre aspecte de la seva gestió tenen un petit (o gran) aplicatiu desenvolupat amb Access. Moltes vegades són els mateixos empleats, avançats en informàtica, els que han desenvolupat aquests programes que juguen un paper en el funcionament diari de l’empresa i en la seva operativa. Poden ser programes per fer mailings, per controlar inventaris, per controlar la caixa o les despeses, d’atenció a clients… qualsevol cosa que us pogeu imaginar i que pugi ser basada en una base de dades pot ser feta amb Access.

La possibilitat de fer les coses molt a la mida de la empresa, de fer el disseny de l’aplicació molt rapidament i de poder modificar-lo continuament fan d’Access una eina imprescíndible. A MDVNET Informàtica som especialistes en Access, desenvolupem programes adaptats a les necessitats dels clients (facturació, comercial, manteniment, albarans,….) i els mantenim i els adaptem continuament a noves necessitats i formes de fer amb agilitat i flexibilitat.

Amb Access treballem de tal forma que el client sempre té el control del programa: el codi font a l’abast de tal forma que no creem dependències de cap empresa de software, i també les dades, el més important, hi són sempre en un format accesible i facilment exportable a altre sistemes de gestió de base de dades.

Amb aquestes caractistiques un del serveis que fem és revitalitzar bases de dades Access que les empreses fan servir pero ja no tenen l’empleat o el programador que les va fer. ¿Qué passa si tinc un programa en Access i la persona que el va fer ja no treballa amb nosaltres?. Doncs, res, en el 99% dels casos aquest petit (o gran) programa que va crear un antic empleat que, pel que sigui, ja no és a la empresa pot continuar sent mantingut per alguna empresa especialista. De fet aquesta és una de les coses que fem.

¿Té algun programa en Access que li soluciona un pas de la gestió de la seva empresa però ja no treballa amb la persona que el va desenvolupar? ¿Una altre proveidor informàtic, ja desaparegut,  li va fer un programa en Access que ara necesita actualitzar? Doncs a MDVNET podem ajudar-lo. Truqins al 935792122 i recuperi el control de la seva gestió informàtica.

 

Sep 30, 2008
Comments Off on Una mica de història

Una mica de història

MDVNET va començar a funcionar al  1997, encara que alguns dels seus fundadors ja treballàvem en informàtica des de 1992. Ara amb 10 anys d’existència som una de les empreses d’informàtica amb més experiència al mercat de Mollet i els seus voltants.

Des d’un principi l’objectiu de l’empresa ha estat donar un servei complet i global al món de la informàtica. Combinant l’assistència al públic en general mitjançant la experiència amb una botiga (ordinadors, components, consumibles,…) al centre de Mollet amb el servei orientat a empreses i les seves necessitats específiques (projectes, programació a mida, assistència tècnica, xarxes, internet, hardware,…).

Aquesta diversitat ens permet oferir una millor atenció, un millor preu i una millor adequació a cada necessitat. Aprenem constantment per millorar constantment, amb cadascú dels nostres clients, els grans i els petits. Creiem que la informàtica, les noves tecnològies, són eines que ens han de fer la vida més fàcil, més rica.

Ens agrada ser flexibles, accesibles i professionals. Aquesta és la nostra filosofia, i t’ho voldriem demostrar

Si tens qualsevol necesitat informàtica trucan’s al 935792122 i segur que podrem ajudar-te.

Truca'ns: 93 579 21 22

CONTACTA'NS AVUI

NOM*

E-MAIL*

Missatge

SERVEIS A EMPRESES

Catàleg serveis informàtics a empreses MDVNET - PISTA CERO MOLLET

GOOGLE +