Les tecnologies de gestió de la informació són un element vital per a la competitivitat de qualsevol empresa. Sigui quina sigui la grandària de la seva empresa, activitat o negoci un òptim ús de la informàtica millorarà el seu rendiment.
Per això, MDVNET INFORMÀTICA li ofereix el seu servei d’assistència informàtica, un suport global i professional adaptat a la mesura de les seves necessitats i que tindrà sempre disponible: assessorant, prevenint i atenent immediatament les seves incidències i necessitats informàtiques.

En virtut de la mida i complexitat de la seva instal.lació informàtica es determina orientativament, mitjançant una evaluació inicial gratuïta, un pressupost sobre les seves necessitats informàtiques i el seu import fixe mensual. MDVNET oferirà els serveis amb les condicions preferencials que impliquen aquest servei: manteniment preventiu i correctiu: Atenció prioritària amb suport telefònic/whatsapp, control remot i/o presencial i amb bonificació dels desplaçaments.

El servei inclou, dintre de les especificacions del client, també serveis d’assesoria en l’us de maquinari i programari, inventari d’equips, auditories i projectes de actualització de la seva informàtica i qualsevol necessitat informàtica que pugui tenir la seva empresa

El servei no inclou el material, té una durada indefinida i pot ser revisat o modificat en qualsevol moment pel client.

Manteniment informàtic de la teva empresa al Vallès
Manteniment informàtic de la teva empresa