Una botiga informàtica a la seva mida

Des de 1998 MDVNET INFORMÀTICA funciona com una botiga informàtica al centre de Mollet. Aquests 25 anys d’experiència ens donen una perspectiva acurada de les necessitats dels nostres clients:

Oferim proximitat i un bon tracte, amb confiança, que posa l’accent en donar informació i oferir els productes que amb millor relació qualitat/preu donen solucions als requeriments dels clients. L’excel.lència en el servei és la nostra principal aspiració. Som gent real i no dubtem en atendre el millor possible als nostres clients.

Des del 2012 som una botiga associada de PISTA CERO, una empresa amb 25 anys d’experiència al món de la informàtica i reconegut prestigi especialment en la informàtica professional. Amb la seu central al Carrer Sepúlveda de Barcelona, l’aliança amb PISTA CERO ens permet a MDVNET INFORMÀTICA oferir marques i preus de la màxima competitivitat als nostres clients de Mollet.

A la nostra botiga trobarà tot tipus de material informàtic. Som especialistes en ordinadors clònics fets a mida i també distribuïm ordinadors i portàtils de les millors marques (Acer, Asus, Toshiba, HP,…). També tenim tablets, impressores, monitors, components per ordinadors, cables de tot tipus i accessoris. També oferim software, consumibles i en general qualsevol producte informàtic que pugui necessitar.

La botiga complementa a la perfecció la resta de serveis informàtics que oferim, si un projecte, reparació o manteniment requereix d’algun producte el poden trobar i oferir ràpidament i a preus molt competitius

Demani qualsevol pressupost i l’oferirem una solució ràpida a les seves necessitats informàtiques. Recordi estem al seu servei de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores al Carrer Palaudàries 5 de Mollet