Assistència a domicili immediata

Ens desplacem al seu domicili o empresa i solucionem qualsevol  problema informàtic en un temps rècord. Posi’ns a prova, truqui’ns al 935792122  i trobi la solució.

A MDVNET INFORMÀTICA també ens desplacem al seu domicili particular o d’empresa per a solucionar els seus problemes informàtiques puntuals (ordinadors que no arranquen, problemes de software, virus, recuperació de dades, configuració i actualització de programari,…) . A més hi ha problemes que  només es poden solucionar insitu com ara els problemes de connexió a internet, routers, ordinadors connectats a màquines de producció…

En el cas de que insitu i de forma immediata no es pugi solucionar el problema, el nostre taller i botiga poden trobar la solució més ràpida. En qualsevol cas aproximadament el 80% de les incidències es resolen a la visita d’assitència a domicili de forma immediata.

El desplaçament a domicili té un cost molt ajustat depenent de la distància però augmenta enormement la comoditat dels nostres clientes i els temps de ressolució de les incidències.

En l’actualitat MDVNET INFORMÀTICA fa reparacions informàtiques de tot tipus a domicili a clients de: Mollet del Vallès. Barcelona, Sant Fost de Campcentelles, Martorelles, La Llagosta, Granollers, Lliça de Munt, Lliça de Vall, Montmeló, Montornès, Montcada i Reixac, Santa Perpetua de la Moguda, Polinyà, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Caldes de Montbui… En definitiva ens movem per aquests pobles i els seus voltants sense problemes.

Si té un problema informàtic i vol que un tècnic li resolgui al seu domicili o a la seva empresa no dubti en trucar-nos al 937592122 i li resoldrem rapidament