Una botiga d’informàtica a la seva mida

Estem a Palaudàries, 5, al centre de  Mollet. Una botiga on podrà obtenir tot el material informàtic i la informació que necessiti amb uns preus competitius i un excel·lent servei.

Un taller informàtic al seu servei

També fem reparacions d’ordinadors, portàtils i tot tipus de material informàtic.  Sempre  en el menor  temps possible i amb els millors preus. Solucionem tots els seus problemes de software: virus, trojans,  neteja, reinstal·lacions, backups, recuperació de dades… I també de hardware: substitució de components, ampliacions, …

Assistència a domicili

Ens desplacem al seu domicili o empresa i solucionem qualsevol  problema informàtic en un temps rècord. Posi’ns a prova, truqui’ns al 935792122  i trobi la solució.

Assistència remota

Ens connectem remotament al seu dispositu i podem resoldre amb rapidessa una gran quantitat de problemes o ajudar-li amb les seves tasques informàtiques.

Manteniment informàtic per a empreses

Tingui  un complet departament d’Informàtica al servei de la seva empresa. Assessoria,  prevenció, atenció immediata i prioritària.Tot a un cost mensual fix i ajustat  al seu pressupost.

Programació a mida

Desenvolupem  programes fets a mida per les seves necessitats de gestió (facturació, albarans,  stock, control de qualitat, producció, gestió comercial). Tot fet amb estàndards  i amb ple accés a les dades i al codi font.

Internet a les seves mans

Oferim completes solucions de presència web. Disseny, allotjament, e-commerce, SEO…

Informàtica a Mollet