Especialistes en Microsoft Access

posted in: Qui Som | 0

Microsoft Access és una gran eina per a desenvolupar molt rapidàment programes de gestió de tot tipus basats en bases de dades. Tot i ser un programa no gaire conegut, viu una mica amagat sota la omnipresència de Word i Excel a la suite Office, la seva potència fa que a la que el usuaris comencen a entendre el seu funcionament l’apliquin a tot arreu.

Són moltissimes les empreses que en algún o altre aspecte de la seva gestió tenen un petit (o gran) aplicatiu desenvolupat amb Access. Moltes vegades són els mateixos empleats, avançats en informàtica, els que han desenvolupat aquests programes que juguen un paper en el funcionament diari de l’empresa i en la seva operativa. Poden ser programes per fer mailings, per controlar inventaris, per controlar la caixa o les despeses, d’atenció a clients… qualsevol cosa que us pogeu imaginar i que pugi ser basada en una base de dades pot ser feta amb Access.

La possibilitat de fer les coses molt a la mida de la empresa, de fer el disseny de l’aplicació molt rapidament i de poder modificar-lo continuament fan d’Access una eina imprescíndible. A MDVNET Informàtica som especialistes en Access, desenvolupem programes adaptats a les necessitats dels clients (facturació, comercial, manteniment, albarans,….) i els mantenim i els adaptem continuament a noves necessitats i formes de fer amb agilitat i flexibilitat.

Amb Access treballem de tal forma que el client sempre té el control del programa: el codi font a l’abast de tal forma que no creem dependències de cap empresa de software, i també les dades, el més important, hi són sempre en un format accesible i facilment exportable a altre sistemes de gestió de base de dades.

Amb aquestes caractistiques un del serveis que fem és revitalitzar bases de dades Access que les empreses fan servir pero ja no tenen l’empleat o el programador que les va fer. ¿Qué passa si tinc un programa en Access i la persona que el va fer ja no treballa amb nosaltres?. Doncs, res, en el 99% dels casos aquest petit (o gran) programa que va crear un antic empleat que, pel que sigui, ja no és a la empresa pot continuar sent mantingut per alguna empresa especialista. De fet aquesta és una de les coses que fem.

¿Té algun programa en Access que li soluciona un pas de la gestió de la seva empresa però ja no treballa amb la persona que el va desenvolupar? ¿Una altre proveidor informàtic, ja desaparegut,  li va fer un programa en Access que ara necesita actualitzar? Doncs a MDVNET podem ajudar-lo. Truqi’ns al 935792122 i recuperi el control de la seva gestió informàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *