La importància d’un bon servei de manteniment informàtic: “Informàtica sense mals de cap”

posted in: Qui Som | 0

A MDVNET INFORMÀTICA acabem d’actualitzar el nostre servei de manteniment informàtic per a empreses. A partir de la nostra experiència de més de 25 anys, comencem a conèixer una “mica” les necessitats dels nostres clients.
Som molt conscients de la importància dels recursos informàtics per a la competitivitat d’una empresa i, a la vegada, com d’exigent pot arribar a ser estar al dia de les novetats en tecnologia, el seu funcionament, la seva aplicació i, també, que problemàtic pot resultar un mal funcionament de qualsevol equipament informàtic que sempre acaben afectant l’activitat central de l’empresa.

La nostra missió és que la Informàtica dels nostres clients estigui al seu servei i que no sigui una font de mals de cap. Que funcioni òptimament el 99% del temps, que es pugui actualitzar de forma planificada i que si falla es pugui solucionar qualsevol problema ràpidament. I parlem de tot, les màquines, el programes i, sobretot, les dades que són moltes vegades vitals pel funcionament de l’empresa.

Alguns clients ens expliquen: “Ara, tothom sap d’informàtica, però si jo o algú de l’empresa intenta solucionar algun problema informàtic pot ser que acabi passant que triguem més temps a solucionar-lo o que es compliqui més. I, en qualsevol cas, li estem dedicant un temps que hauríem dedicat a les activitats a les quals ens dediquem. És molt més eficient, que algú amb experiència i professionalitat s’ho miri i el solucioni de pressa”.

I aquesta és la nostra filosofia: mantenir, prevenir , assessorar, optimitzar i solucionar. Acompanyant als nostres clients i, sobretot, enfocats a crear la confiança que la seva informàtica no només està al dia sinó que també està en bones mans. Així poden estar tranquils i dedicar-se a les activitats més centrals i importants del seu negoci.

La nostra experiència garanteix que hem implementat i hem solucionat problemes d’instal·lacions de tota mena: xarxes, servidors, impressores, ordinadors, comunicacions, programari, virus, ransomware, ciberseguretat, backups, núvol, virtualització, firewalls, portàtils, vpn, accés remot, gestió de dades, informàtica industrial, i un llarg etc. De vegades els “problemes” es solucionen en 5 minuts i, de vegades, els PROBLEMES poden ser grans desastres que triguen hores .. Però, fins avui, sempre hem aconseguit solucionar (i sobretot prevenir) tots els reptes que hem viscut. I, en qualsevol cas, els nostres clients només han tingut el cost (inversió) de l’ajustada quota fixa en què valorem el servei segons la complexitat i mida de la seva instal·lació informàtica.

Posi’ns a prova i que la seva informàtica deixi de ser una font de mals de cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *