Migració WordPress

posted in: Qui Som | 0

Avui hem hagut de migrar un blog en wordpress des d’un servidor a un altre. Explicarem les passes que hem hagut de seguir i esperem que us siguin de profit.

Primer de tot i molt important és fer una copia de seguretat de tot el blog i de totes les dades de la base de dades. La copia del blog la farem fent servir el programa de connexions FTP Filezilla. Des d’aquest programa ens baixarem al nostre ordinador tots els arxius del wordpress de l’antic hosting. Per fer la copia de la base de dades farem servir l’eina PhpMyAdmin que trobarem al nostre hosting web antic.

Al nou servidor instal·larem la mateixa versió de WordPress que tenim a l’antic per evitar problemes de compatibilitat, i importarem la còpia de la base de dades també al nou servidor.
Un cop que tinguem la base de dades i la plantilla de wordpress instal·lada al nou servidor hem de modificar l’arxiu wp-config-sample.php canviant-li les dades del nom de la nova base de dades, l’usuari, el password i el nou host, i desar-ho a wp-config.php.

I gairebé ja hem acabat; pujem al nou hosting tota la carpeta wp-content que és on tenim guardades les imatges i el disseny del blog, i dintre de l’administrador del blog activen els plugins.

I ja tenim el nostre blog funcionant a un nou hosting

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *